ČUDO U SINGAPURU

POPUT APARATA ZA SLATKIŠE: Ovo je najveći automat za prodaju superautomobila

Gary Hong, direktor Autobahn Motorsa izjavio je kako su se za ovaj potez odlučili kako bi efikasno iskoristili prostor koji je u Singapuru iznimno skup, ali i kako bi se istaknuli nad konkurentima
 Autobahn Motors

Ova neobična zgrada u Singapuru je u vlasništvu kompanije Autobahn Motors specijaliziranu za prodaju rabljenih automobila. U zgradu je smješteno više od 80 superautomobila koji su raspoređeni na 15 katova zgrade. Kao što se može vidjeti iz slika među njima se ističu McLaren, Porsche, Lamborghini, Bentley, Ferrari i ostali luksuzni modeli.

Autobahn Motors

Ono što je posebno interesantno je da ova zgrada izgleda kao veliki automat za prodaju slatkiša i osvježavajućih pića. Iz kompanije su zgradu prozvali "Najvećim automatom za prodaju superautomobila". Razlog? Svi automobili koji se ovdje nalaze zapravo su na prodaju, a kupci ih mogu razgledati u ovakvom okruženju.

Autobahn Motors

Gary Hong, direktor Autobahn Motorsa izjavio je kako su se za ovaj potez odlučili kako bi efikasno iskoristili prostor (koji je u Singapuru iznimno skup), ali i kako bi se istaknuli nad konkurentima. To im je u svakom slučaju uspjelo. Zainteresirani kupci u podnožju zgrade mogu putem sustava "pozvati" automobil koji ih zanima. Dok ga čekaju (u prosjeku samo jednu minutu) na ekranu će se vrtjeti promotivni video samog automobila koji su odabrali. Pretpostavljamo kako će se naći veliki broj ljubitelja automobila koji će ovdje doći samo kako bi se divili ovim jurilicama.

Autobahn Motors

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:10