KULTNI MERCEDES NA OGLASNIKU

PRILIKA ZA FANOVE TAKSIJANERA: Mercedes W123 iz 1976. godine sa samo 14,000 km na brojčaniku prodaje se za 26.500 eura!

autoscout24.com

 

Na poznatom europskom oglasniku automobila Auto Scout 24 osvanuo je zanimljiv primjerak koji bi mogao obradovati sve fanove Mercedesa. Riječ je o legendarnom modelu W123, po mnogima jednom od najprepoznatljivijih Mercedesa ikad koji je pritom bio i među najizdržljivijima. Upravo zbog toga bio je miljenik taksista, a i dan danas se na oglasniku mogu pronaći odlični primjerci.

Foto: Auto Scout 24

Naravno, oni imaju i cijenu. I dok je velik broj prešao i preko milijun kilometara, konkretan primjerak poseban je zbog toga što na brojčaniku stoji tek 14,000 kilometara. Da, dobro ste pročitali – automobil iz 1976. godine sa samo 14.000 kilometara, što bi značilo da je u prosjeku prelazio tek 318 kilometara. Da stvar bude bolja, riječ je o primjerku koji je dosad imao samo jednog vlasnika!

 

Ispod poklopca se nalazi 2,0-litreni benzinski motor snage 94 KS uparen s 4-stupanjskim ručnim mjenjačem. Automobil nikad nije bio lakiran, nema traga hrđe, a uz to interijer izgleda kao da je tek došao u salon. Kupac dobiva i originalnu servisnu knjižicu. U svakom slučaju, prava prilika za svakog ljubitelja linije W123. Naravno, zbog odličnog stanja ovaj model se prodaje po cijeni većoj od „konkurenata” na oglasnicima, pa se tako traži 26.500 eura prije poreza. Dobra prilika?

 

Izdvajamo

Iz drugih medija