ŠPIJUNSKE FOTOGRAFIJE

PROCURILE I SLIKE UNUTRAŠNJOSTI nove BMW Serije 1 – evo u kakvom će se okruženju voziti budući vozači i putnici bavarskog kompakta!

 
 Motor1.com

Nakon što smo nedavno nečijom nepažnjom vidjeli kako će izgledati nova Serija 1 i to u izvedbi M135i, sada su špijunski fotografi uspjeli uhvatiti kako će automobil izgledati iznutra. Sa slika je jasno kako je uzor bila veća Serija 3 koja se prije nešto više od mjesec dana počeka prodavati na domaćem tržištu. Središnji greben tako izgleda gotovo identično, s prekidačima za različite načine vožnje kao i središnjim prekidačem putem kojeg je moguće kontrolirati svim postavkama. Na središnjem dijelu nalazi se zaslon osjetljiv na dodir, a digitalni zaslon je čini se ipak nešto drugačiji nego kod Serije 3.

Motor1.com

Foto: Motor1.com

Ako dosad niste znali, nova Serija 1 bit će bitno drugačija od još uvijek aktualne budući da će uz novu FAAR platformu imati prednji pogon. Bazni model ispod poklopca će skrivati provjereni 1,5-litreni motor koji će brojati 140 KS. Vrh ponude bit će papreni M135i koji će snagu prenositi putem xDrive pogona na sve kotače. Ispod poklopca će se nalaziti 2,0-litreni TwinPower turbobenzinac snage 306 KS uz 450 Nm okretnog momenta.

BimmerFile.com

Još jedna od novosti je i inovativni ARB sustav kontrole proklizavanja preuzet s električnog modela i3. Naravno, u ponudi će biti i dizelske verzije, a naknadno će doći i hibrid. Premijera za javnost bit će na salonu u Frankfurtu, a moguće je da ćemo ga vidjeti i prije na posebnom događanju BMW-a u Münchenu zakazanom za kraj lipnja...

Motor1.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 16:04