VIDEO

Rastopio se: Podmetnut požar pod Bugatti Chiron poznatog pjevača, vrijednog 18 milijuna kuna

Ne postoje službene informacije o uzroku požara, ali prema nekim pokazateljima požar nije slučajnost
Izgorio Bugatti
 Instagram screenshot

Crveno crni Bugatti Chiron u vlasništvu dominikanskog umjetnika dembow snimanja i pjevača El Alfe, pretrpio je veliku štetu u požaru dok je bio parkiran u garaži u Miamiju.

Dva videa koja je na Instagramu objavio supercar.fails pokazuju posljedice na Chironu nakon požara, koji je bio parkiran pored crnog Ferrarija, ali kojeg požar nije zahvatio.

Prema snimkama, Chironu će trebati novi poklopac motora, blatobran, kotač, guma, vrata vozača i prozor, jer svi spomenuti dijelovi imaju ogromne crne tragove od vatre.

Vjerujemo da će francuskom hiper automobilu trebati puno više od jednostavnog lakiranja da bi se vratio u izvorno stanje nakon izlaganja visokim temperaturama koje tope staklo, gumu, ugljična vlakna i plastične dijelove. Srećom netko je uspio ugasiti vatru prije nego što je cijeli automobil potpuno izgorio.

Ne postoje službene informacije o uzroku požara, ali prema nekim pokazateljima požar se nije dogodio slučajno, već ga je netko namjerno podmetnuo.

Ovakav Chiron stoji preračunato 18 milijuna kuna plus opcije, pa će cijena popravka hiper automobila s quad-turbo 8.0 W16 motorom od 1500 KS sigurno biti paprena.

Nema ni potvrde da je automobil koji je gorio u vlasništvu El Alfe, međutim, automobil s istim specifikacijama pojavljuje se u glazbenom videu od veljače 2021. godine i u mnogim njegovim objavama na Instagramu. El Alfa također posjeduje svijetloplavi Rolls-Royce Cullinan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:06