ODLIČNA VIJEST ZA LJUBITELJE SILE

RENAULT PRIVREMENO MIJENJA LOGO zbog reklamne kampanje s franšizom Ratovi Zvijezda

Kampanja Renault / Ratovi zvijezda počela je 15. studenoga 2017. u Francuskoj, dok će u Hrvatskoj zaživjeti na proljeće 2018. U sklopu kampanja Renault će promijeniti logotip u reklamnim kampanjama, a kupci će biti pozvani da istraže "silu francuskog proizvođača".
 Renault

Renault je ovih dana najavio svoju suradnju s franšizom Ratova zvijezda. Kako navode, zajednička im je strast prema inovacijama, bogata povijest i višegeneracijski svijet. Pritom se Renault odlučio na dosad neviđen potez- privremeno će promijeniti svoj logotip kako bi odali počast svijetu Ratova zvijezda, koji je snažno obilježio djetinjstva mnogih obožavatelja i nastavlja unositi čaroliju u naše svakodnevne živote. Kao što možete vidjeti na slici, logotip koji će se upotrebljavati u reklamnim kampanjama bit će svemirski objekt u obliku Renaultova znaka. Francuski proizvođač pridružio se ovom partnerstvo kako bi podržao sljedeća dva filma iz franšize Ratova Zvijezda čije su premijere zakazane za 13.prosinca 2017. godine te 23. svibnja 2018. godine. Kampanja je već lansirana u Francuskoj, a ostatak Europe, pa tako i Hrvatska, pridružit će se na sličan način toj suradnji na proljeće 2018.

„Uistinu se radujemo ovoj suradnji. Ratovi Zvijezda i Renault snažno su utjecali na mnoge od nas u djetinjstvu i nastoje obogatiti naše živote što je više moguće. Za Renault je ovo uzbudljiva prilika da javnosti pruži jedinstveno iskustvo u našim prodajnim salonima i putem različitih medija. Usto je riječ o dugoročnom partnerstvu koje će trajati najmanje do ljeta 2018. Obožavatelje Ratova zvijezda i Renaulta očekuju brojna iznenađenja", izjavio je potpredsjednik marketinga Renaulta Xavier Martinet.

Zasad je poznato da u Francuskoj kreće kampanja pod nazivom "The Initiation" u kojoj se kupce poziva da isprobaju "Silu francuskog proizvođača". Prodajna mreža bit će obilježena elementima iz filma, a posjetitelji će moći osvojiti organizirana putovanja na lokacije snimanja filma, kao i privatne projekcije novih nastavaka. U svakom slučaju, odlična prilika za ljubitelje Ratova Zvijezda i Renaulta, a za više detalja trebat ćemo pričekati proljeće 2018. godine kada kampanja kreće kod nas...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:25