NOVI LAMBO ZA POLICIJU?

RENDER: OVAKO BI MOGAO IZGLEDATI LAMBORGHINI URUS za talijansku policiju

Moramo priznati mu ove boje odlično stoje, a sigurno bi bio korisniji od Huracana kojeg policija trenutno ima u svojoj floti. Uz mnoštvo prostora, tu je i eskpresno ubrzanje do stotke za samo 3,6 sekundi i maksimalna brzina od 300 km/h
 Aksyonov Nikita

Suradnja Lamborghinija i talijanske policije traje već nekoliko godina. Budući da je Lamborghini ovaj tjedan predstavio svoj novi SUV Urus, na internetu su se već pojavio prvi render dizajnera Aksyonova Nikite, koji prikazuje kako bi izgledala policijska verzija talijanskog SUV-a.

Aksyonov Nikita

Moramo priznati mu ove boje odlično stoje, a sigurno bi bio korisniji od Huracana kojeg policija trenutno ima u svojoj floti. Prije Huracana policija je u vlasništvu imala i Gallardo, a zanimljivo je da je Urus unatoč težini od 2,2 tone brži od sportskog coupea. Naime, za pogon Urusa brine se 4,0-litreni Twin-turbo V8 benzinac koji isporučuje monstruoznih 650 KS i 850 Nm najvećeg okretnog momenta, što omogućava ubrzanje za tek 3,6 sekundi, dok najveća brzina iznosi 300 km/h. U svakom slučaju, talijanskoj policiji bi ovaj model došao "kao naručen", a sigurni smo kako u Lamborghiniju već planiraju jedan od proizvedenih modela urediti za potrebe talijanskih čuvara reda.

Aksyonov Nikita

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:58