PAPRENI BAVARSKI COUPE

RENDER: Ovako bi mogao izgledati novi BMW M4 koji će ispod poklopca skrivati preko 500 KS!

 
 j.b.cars Instagram

BMW je na salonu u Frankfurtu uz serijske modele pokazao i konceptnu Seriju 4 Coupe koja naravno najavljuje kako će serijsko izdanje izgledati. Kada tome pridodate činjenicu da su dostupne i špijunske slike, jasno je kako su se grafičari specijalizirani za automobile odmah bacili na posao i napravili svoje vizije, a među prvima je bio korisnik Instagrama j.b.cars.

j.b.cars Instagram

Krenimo od prednje maske koja je bila najčešće spominjana stvar među novinarima nakon što im je otkriven BMW 4 Concept. Čini se da bavarski proizvođač ipak neće predstaviti toliko masivnu masku na Seriji 4, pa je tako prema renderu maska podsjeća na onu s veće Serije 8.

Bočne linije iste su kao i kod koncepta, a stražnji dio trebao bi dobiti slične linije i LED svjetla kao i koncept. Što se tiče motora, M4 bi ispod poklopca trebao skrivati 3,0-litreni twin-turbo redni šestak koji će brojati između 480 KS i 510 KS. Uz „običnu” M verziju bit će dostupna i „Competition” verzija. Serijsku BMW Seriju 4 trebali bi vidjeti sredinom iduće godine, dok će M verzije uslijediti nešto kasnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:40