StoryEditor
PREMIJERA DOGODINE!

RENDER: Ovako bi mogla izgledati nova Dacia Sandero!

 
 Motor1.com

Renaultova marka Dacia doživljava pravi uspjeh, pa tako na našim prometnicama svakodnevno možete vidjeti mnoge modele rumunjskog proizvođača. Pritom se modeli Dacije nameću kao logičan izbor za sve one koji žele odličan omjer uloženog i dobivenog. I dok je model Sandero 2016. godine doživio „facelift”, čini se kako bi dogodine mogli vidjeti i novu generaciju. Naime, internetom je počeo kružiti render nove generacije napravljen prema špijunskim slikama koje su uhvatili fotografi koji su uhvatili testni model, kao i prema trenutnim trendovima novih Dacia modela.

 

Model kod kojeg kupci cijene robusnost i prostranost sada će, barem prema izgledu rendera, dobiti i atraktivniji dizajn, a bit će postavljen na CMF-B platformu, prenosi portal Motor1. Time će vozne karakteristike biti značajno poboljšane.

Naravno, izgledom će i dalje biti u sjeni Renault modela što je i sasvim logično. Kada ćemo vidjeti novu generaciju omiljenog modela Jamesa Maya? Pretpostavlja se kako će premijera biti u drugoj polovici godine, što bi moglo značiti da će upravo Salon u Parizu biti iskorišten za spomenutu premijeru....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 16:41