NAJBOLJI IZVOR FINANCIRANJA

ŠEF POLICIJE OTIŠAO U SALON FORDA I KUPIO NOVI MUSTANG od 460 KS! 'Mislim da smo na najbolji način potrošili novac od kažnjavanja prebrzih vozača'

 Riverside Police Facebook / The drive

Policija u Houstonu odlučila se na neobičan potez – kupnju novog, 49.275 dolara vrijednog Forda Mustanga! Riječ je o GT izvedi koja u serijskom izdanju stoji 37.604 dolara, no opremanje modela posebnom policijskom opremom stajalo je još 9270 dolara.

Tu je i folija sa posebnim bojama i američkim zastavama, koja cijenu diže za dodatnih 2000 dolara. Posebno je zanimljiv izvor financiranja ovog modela. Policijski ured je naime otkrio kako su koristili novac prikupljen od kazni koje su platili prebrzi vozači!

A upravo će njih „hvatati” novi Mustang koji ispod poklopca skriva 5,0-litreni V8 motor snage 460 KS. Sigurni smo kako će se u policijskoj postaji voditi prava „borba” oko toga tko će sjesti za upavljač ovog monstruma.

Šef tamošnje policije Josh Bruegger izjavio je kako je riječ o dobroj investiciji te kako će se automobil koristiti prije svega za razne priredbe, posjete školama i druge manifestacije ovakvog tipa. Što vi mislite o ovom potezu – odličan PR ili uzaludno trošenje novaca?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:31