NA PRODAJU ZA 11.450 EURA

SLEEPER GODINE: Iako u prometnoj stoji da ima 1,0-litreni motor, ova Nissan Micra ispod poklopca skriva motor iz Lancera Evo snage do 400 KS!

 
 eBay / Turbomonkeys

Nissan Micra mali je gradski automobil kojeg mnogi nazivaju ženskim automobilom. Na slikama možete vidjeti treću generaciju, no riječ je o vjerojatno najimpresivnijoj Micri na svijetu. Zašto? Pa, kako piše portal Car Throttle na kojem je ovaj projekt osvanuo, ispod poklopca se skriva motor iz Lancera Evo VI, a osim motora iz spomenutog modela Micra posuđuje i pogon na sve kotače!

eBay / Banzai magazine

Ručni mjenjač preuzet je s modela Evo IV, Brembo kočnice koje brinu da se ovaj mali monstrum zaustavi preuzete su sa pogađate - modela Evo VII...

eBay

Bride školjkasta sjedala vozača i suvozača drže na mjestu, a automobil je postavljen na atraktivne 17-inčne Rota naplatke. Cijeli projekt odradila je tuning kuća Turbomonkeys, a automobil je korišten za pokazivanje na različitim salonima tuninga.

eBay

Automobil je trenutno na prodaju putem eBay-a i to po cijeni od 9995 funti (oko 11.450 eura). Iako se snaga motora ne spominje (pa time pretpostavljamo kako broji 280 KS koliko je brojao serijski Evo VI), iz tuning kuće ističu kako uz određene preinake mogu snagu povećati na 400 KS!

eBay

A automobil je pritom i dalje registriran kao Nissan Micra s 1,0-litrenim motorom, no prodavatelj ističe kako ima 12-mjesečni MOT certifikat koji omogućava legalnu vožnju po cesti...

eBay / Turbomonkeys

Izvor: Car Throttle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:18