VIDEO

STIGAO TRAILER ZA NOVI NEED FOR SPEED: Mnoštvo mogućnosti personalizacije i preko 120 modela, na police stiže početkom studenog!

 
 NFS Youtube screenshot

Sigurni smo kako je svima vama koji volite automobile i računalne igre Need For Speed jedna od onih koju morate imati u svojoj „kolekciji”. A sada stižu dobre vijesti – novi nastavak „Heat” stiže 8. studenog, a što vas sve očekuje možete pogledati u novom traileru u kojem je vidljivo kako će igrači na raspolaganju imati niz novih modela i mogućnosti. Prije svega, „radnja” se odvija u izmišljenom gradu koji zapravo „glumi” Miami. Moguće je voziti po danu kada se u Palm Cityju organiziraju ulične utrke.

NFS Youtube screenshot

Preko noći ulice postaju teren za ilegalne utrke s modificiranim zvjerkama, a tu je i neizbježna policija koja kažnjava prebrze, a ako se zainatite šalju helikoptere i pokušavaju zastaviti vas posebnim blindiranim kamionima U svakom slučaju, neće biti dosadno. Naravno, mogućnosti modifikacije automobila još su veće nego prije, pa se tako nudi niz dorada – od folija preko ovjesa pa sve do različitih ispušnih sustava. Personalizacija tu ne staje, budući da možete urediti i izgled vašeg lika – obući ga primjerice u posebne tenisice i sl.

NFS Youtube screenshot

Audi R8, BMW M4, Alfa Romeo Giulia QV, McLaren P1 samo su neki od modela koji se pojavljuju u traileru, a treba napomenuti kako će ukupno biti više od 120 različitih modela, a lista bi mogla rasti s „online nadogradnjama”.

Novost je i da će se automobili moći uređivati putem mobilne aplikacije NFS Heat Studio. Igra bi u dućane trebala doći 8. studenog, a bit će dostupna za PS4, XBOX i PC. Pogledajte trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:59