FOTO, VIDEO

SVEMIRSKI LAMBO NA TALIJANSKIM ULICAMA: Koncept Terzo Millennio osvanuo na ulicama Sant' Agate Bolognese. Pogledajte reakcije građana!

Instagram

Šef dizajna Lamborghinija Mitja Borkert ovaj vikend je odlučio pokazati automobil u općini Sant' Agata Bolognese, poznatoj po tome što je upravo tu sjedište talijanske marke. Oduševljenje lokalnih zaljubljenika u automobile koji su se u tom trenutku našli tamo podijelio je na svom Instagramu

Nedavno smo pisali o futurističnom Lamborghinijevom konceptu Terzo Millennio. Riječ je o električnom konceptu koji je napravljen u suradnji sa sveučilištem MIT. Šef dizajna Lamborghinija Mitja Borkert ovaj vikend je odlučio pokazati automobil u općini Sant' Agata Bolognese, poznatoj po tome što je upravo tu sjedište talijanske marke. Oduševljenje lokalnih zaljubljenika u automobile koji su se u tom trenutku našli tamo podijelio je na svom Instagramu.

 

Osim što je ljudima koji su se zatekli u pravom mjestu u pravo vrijeme odlučio pokazati posljednji projekt Lamborghinija kojim najavljuje kako će izgledati superautomobili budućnosti, iskoristio je ovu priliku da odradi fotografiranje.

Foto: Mitja Borkert Instagram

Zanimljivo da je odlučio fotkati auto na zapuštenoj benzinskoj pumpi (prilično ironično, budući da Terzo Millennio za pogon koristi struju a ne benzin...). Ovaj koncept o kojem zasad nije poznato previše detalja (osim da ima električni pogon i karbonsku karoseriju) vjerojatno neće doživjeti serijsku proizvodnju, ali bi mogao poslužiti kao "uzor" prilikom dizajniranja i korištenja nove tehnologije kod budućih Lamborghinijevih modela...

 

Izdvajamo

Iz drugih medija