BIZARNO

TESLU PRETVORIO U „KUĆU NA KOTAČIMA” s kupaonicom i krevetom – uskoro kreće na veliko putovanje, a planira i oboriti Guinnessov rekord!

 

Prije dvije godine pisali smo o vlasniku Tesle Model S koji je svoju električnu limuzinu pretvorio u karavan kako bi njegovi psi imali više mjesta, a sada nam stiže novi projekt vezan uz Teslu. Naime, Travis Rabenberg, vlasnik Tresle Model S P90D odlučio je svoju Teslu pretvoriti u „kuću na kotačima”.

Instagram

Foto: Instagram Travistravelsorg

Pritom je na svom Instagramu objavio prve skice kako bi automobil trebao izgledati, a cijeli projekt je već krenuo. Cilj je da automobil dobije krevet, kupaonicu kao i spremnik za vodu kako bi vlasnik u njemu mogao odrađivati duga putovanja bez problema s pronalaskom smještaja.

Na slikama koje je Travis objavio na Instagramu se može vidjeti kako projekt napreduje, a prema njegovim riječima „finalni proizvod” će biti spreman za nekoliko mjeseci. Na „krovu kuće” nalazit će se solarni paneli, a zanimljivo je kako Rabenberg želi postići i Guinnessov rekord za „kampere”, a nada se postizanju brzine od 241 km/h! Osim toga, kada završi s projektom, Travis kreće na veliko putovanje do Dubaija gdje planira izložiti automobil na sajmu World Expo 2020...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:00