FOTO, VIDEO

TUNING: FORD ZA FOCUS RS I MUSTANG ponudio ispušne sustave, naplatke, povećanje snage i ručnu kočnicu po uzoru na reli automobile

Ford se naime udružio sa specijalistima za "aftermarket" dijelove poput Borle, KW-a, Remusa i Rousha, a dijelovi se od ovog mjeseca mogu naručiti diljem Europe.
 Ford

Za vrijeme održavana Essen Motor Showa, jednog od najpoznatijih salona tuninga, Ford je objavio detalje o novim Ford Performance dijelovima koji će poboljšati izgled, ali i performanse Focusa ST, RS te Mustanga. Ford se naime udružio sa specijalistima za "aftermarket" dijelove poput Borle, KW-a, Remusa i Rousha, a dijelovi se od ovog mjeseca mogu naručiti diljem Europe. Tako se nude KW gevinde koje već serijski prilično niske modele spuštaju za dodatnih 40 mm. Uz to, nude se lagani aluminijski naplaci u različitim bojama, a za bolji zvuk u ponudi su Borla i Remus ispušni sustavi. Za Mustang sa 5,0-litrenim V8 motorom nudi se supercharger koji povećava snagu na više od 600 KS.

Foto: Ford

Za Focus RS nudi se vrlo zanimljiva opcija. Kao što možete vidjeti sa slika, u ponudi je električna ručna kočnica inspirirana reli bolidima koja u kombinaciji sa "Drift Mode" načinom vožnje garantira zabavu za upravljačem. Reli vozač Ken Block osobno je odobrio i testirao ovaj proizvod nakon čega je izjavio: "Drago mi je da sam sudjelovao u razvoju ovog proizvoda koji Focus RS čini još zabavnijim za vožnju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:11