NEVJEROJATAN SLUČAJ

USRED PANDEMIJE KORONAVIRUSA odlučio se provozati 224 km po prozore za kuću! Na povratku kući ženu smjestio u prtljažnik, a ubrzo ga stigla kazna...

 
 AFP via Getty Images

Pandemija koronavirusa gotovo je u potpunosti onemogućila kretanje ljudi. Nacionalni stožeri diljem svijeta s potpunim pravom upozoravaju i nalažu stanovnicima da ostaju u svojim domovima, a većinom su dozvoljene samo nužne djelatnosti te odlasci u dućane i ljekarne po potrepštine.

Ipak, to ne sprječava neodgovorne pojedince koji misle da su sami na svijetu u nevjerojatnim "pothvatima".

Tako je policija u Velikoj Britaniji ovaj tjedan zaustavila vozača koji se odlučio provozati 224 kilometara do drugog grada kako bi preuzeo prozore od 15 funti koje je kupio putem eBaya!

Da, dobro ste pročitali - dok je cijela nacija u karanteni, izlasci iz kuće su mogući samo u slučaju odlaska u najbliži dućan i ljekarnu (ili naravno, ako osoba treba u bolnicu), ovaj "specijalac" odlučio je otići u nabavku po nove prozore i to iz Coventryja do Salforda pored Liverpoola.

Da stvar bude gora, kada je preuzeo prozore, shvatio je da njegova žena (koju je također poveo sa sobom na ovo "putovanje") neće stati u automobil, pa je nju smjestio u prtljažni prostor.

Ipak, kada se sami vozite po autocesti (prometa praktički nema po glavnim prometnicama i autocestama u Velikoj Britaniji), jasno je kako ćete odmah upasti u oko policiji, što se u ovom slučaju i dogodilo.

Policija je incident potvrdila na svom Twitteru te nadodala kako je vozaču ispisana kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:37