VIDEO

'VESELJAK' NA SKUP BIKERA DOŠAO PRERUŠEN U HITLERA Sad mu prijeti zatvor, a pogledajte i kakvu je glupost napravio policajac koji ga je sreo na skupu!

 

Prošli tjedan na okupljanju motociklista u Augustusburgu u Njemačkoj dogodio se nevjerojatan incident. Sve je trebalo proći u najboljem redu – ljubitelji motocikala trebali su provesti ugodno prijepodne u čavrljanju i zajedničkoj vožnji.

Ipak, red je poremetio čovjek koji je odlučio oponašati – Hitlera! Došao je u posebno uređenom motoru s prikolicom, a svojim izgledom i gestama jasno je dao do znanja koga imitira.

Takvo ponašanje odmah bi trebalo završiti uhićenjem, no ovdje se to nije dogodilo.

Okupljena masa samo je fotografirala i snimala „lažnog Hitlera”, a da stvar bude gora, na snimci se vidi kako jedan od policajaca koji je čuvao događanje također izvadio mobitel i krenuo fotografirati. Pogledajte video:

Policija je odmah nakon što su se snimke pojavila na internetu pokrenula istragu te će pokušati ući u trag imitatoru, ali i policajcu koji ga nije uhitio već je umjesto toga odlučio izvaditi mobitel i fotografirati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:40