NOVI MONSTRUM JONA OLSSONA

VIDEO: ABT AUDI RS6 PODVOJENE LIČNOSTI broji 705 KS i ističe se naplacima po uzoru na Formulu E!

 
 ABT TUNING, Youtube

O automobilima poznatog YouTubera i skijaša Jona Olssona već vjerojatno znate puno. Tako je nedavno prepilio krov na svom Mercedesu G500 4X4 2 što možete pogledati ovdje, a sada je javnosti predstavio svoj novi projekt. Riječ je o Audiju RS6+, paprenom karavanu čiju doradu potpisuje poznata njemačka tuning kuća ABT.

Već sami pogled na automobil otkriva da je riječ o posebnom primjerku: "kamuflažna" folija koja ima dvije različite boje, pa je tako pola automobila u crno-sivoj kombinaciji (tu polovicu nazivaju "Dark Side"), dok je druga polovica bijela. Neobična folija odlično mu stoji, no najupečatljiviji detalj svakako su naplaci. Vlasnik tuning kuće ABT i Jon Olsson inspiraciju za ovakav dizajn dobili su na utrci Formule E čiji bolidi imaju naplatke u ovom stilu. Sigurni smo kako će u ABT-u nakon ovog projekta dobiti mali milijun upita od potencijalnih klijenata koji su zainteresirani za ovakve naplatke.

Jon Olsson Instagram

Naravno, osim vizualnih dorada tu je i povećanje snage (RS6+ broji 705 KS) kao i novi ispušni sustav koji "puca ko lud". Ovo inače nije prvi RS6 kojeg je Jon kupio. Prije koju godinu imao je prošireni RS6 koji je neslavno završio. Naime, lopovi su ukrali automobil i potom ga (kada su shvatili da svi društveni mediji pišu o krađi vjerojatno najpopularnijeg modela RS6 na svijetu) zapalili. Jon je otad imao želju ponovo "složiti" RS6, a to se sada i dogodilo pa je automobil dobio simboličan naziv "Feniks". Detalje pogledajte na videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:01