OBOGATIO SVOJU KOLEKCIJU

VIDEO: Cristiano Ronaldo se počastio s dvije nove ekskluzivne jurilice ukupne vrijednosti preko 24 milijuna kuna

Poznatom nogometašu jučer je na kućni prag dostavljen Bugatti Chiron s ugraviranim natpisima po želji nogometaša, dok je prije mjesec dana preuzeo ključeve Ferrarija F12 Tdf
 Instagram

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo veliki je ljubitelj automobila, pa tako u svojoj kolekciji ima modele poput Porschea Turbo S, Ferrarija 599 GTO, Lamborghinija Aventadora, McLarena 12C...Cristiano redovito kupuje nove modele, što ne čudi budući da tjedno zaradi više od 3 milijuna kuna. A najnovije "pridošlice" u vozni park uistinu su impresivne. Ronaldo se naime prije početka nove nogometne sezone počastio Ferrarijem F12 Tdf, pojačanom verzijom modela F12 s atmosferskim V12 motorom snage 780 KS koja će biti proizvedena u svega 799 primjeraka. Cijena novog (ako vas Ferrari odabere u krug ljudi koji imaju to pravo, a u kojem je i Cristiano) iznosi oko 500 tisuća eura, a na tržištu rabljenih već postiže cijene do milijun eura.

Instagram

Ipak, vjerojatno najimpresivniji ali i najbrži automobil koji je Cristiano ikad imao dostavljen mu je jučer na kućni prag. Riječ je o Bugattiju Chironu, 1500 KS snažnom supersportašu koji do stotke ubrzava za svjetlosnih 2,5 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena(!) na 420 km/h. Cijena ove jurilice iznosi 2,76 milijuna eura, a na videu možete vidjeti kako je Cristiano naručio i posebne oznake CR7 na sjedalima. Cristiano se s novom zvjerkom odmah pohvalio svojim fanovima na Instagramu:

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:13