BOSTONSKI SUPER HEROJ

VIDEO: DA NE POVJERUJEŠ! ODJENUO KOSTIM ELSE iz Snježnog kraljevstva, pa po mećavi sam izgurao policijski kombi iz dubokog snijega!

 
 Facebook

Neobičan video koji je vrlo brzo postao viralan dolazi nam iz Bostona. U glavnom ulozi nalazi se 37-godišnjak odjeven tek u kostim Else, izmišljenog lik koji se pojavljuje Disneyevom klasiku Snježno kraljevstvo. Elsa ima čarobnu sposobnost stvaranja i manipuliranja snijegom i ledom, a ovaj 37-godišnji odvjetnik kostim je kupio prije godinu dana, a danas je "zahvaljujući" njemu postao popularan. On se naime prije nekoliko dana za vrijeme mećave u Bostonu odlučio prerušiti u Elsu i hodati gradom. U jednom trenutku uočio je policijski kombi koji je zapeo u snijegu. Bila je to idealna prilika, a uz to je sve zabilježeno i kamerom iz obližnjeg puba.

Video se vrlo brzo proširio i dosad ga je vidjelo više od 7 milijuna ljudi. Jason Triplett je nakon ovog "pothvata" dao intervju Boston Globe u kojem je izjavio kako mu kostim Else nije jedini ženski kostim u ormaru. Javila se i bostonska policija koja se zahvalila gospodinu s kostimom Else...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:01