NIJE IM SE ŽURILO

VIDEO: DRSKO OKRALI TRGOVCA RABLJENIH AUTA Odvezli su se u 3 automobila i pritom ih još 6 oštetili! 'Propao sam, ujutro me dočekao kaos u salonu!'

 

Kalifornijska policija već danima traga za grupom kradljivaca automobila koji su prošlog vikenda oživjeli scenu iz filmova o kradljivcima automobila.

Naime, prema navodima američkih medija petero ljudi provalilo je u salon automobila Auto King u Rosevilleu te ukralo barem tri vozila.

Prvi korak bio je provaliti u prodajni salon. Grupa kradljivaca pretresla je trgovinu kako bi pronašli mjesto gdje se nalaze ključevi, a potom je krenulo traženje željenih automobila.

Dok je jedan dio kradljivaca „klikao“ ključevima po velikom parkingu kako bi pronašli odabrane automobile, drugi su Land Roverima probijali ogradu.

Policija navodi da su ukradena tri automobila, ali samo je poznato da je jedan od njih BMW Serije 5 E60. Osim toga, prilikom krađe je oštećeno još šest automobila, ali objavljene snimke nažalost ne pokazuju kako.

Vidljivo je da je Jeep Wrangler vrlo snažno zabijen u Mercedes GLK, tako da je udareno i vozilo iza njega. Na fotografijama priloženim policiji vidljivo je da je prilikom krađe oštećen i Mercedes CLS.

S obzirom na to da su svi kradljivci bili obučeni u majice s kapuljačama te su imali maske na licima, policija trenutno nema nikoga osumnjičenoga. Pretpostavlja se da bi to mogli biti mlađe osobe ili tinejdžeri, ali samo će vrijeme pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:15