OSTAO BEZ LIMENOG LJUBIMCA

VIDEO: GOLMANU BRAZILSKE NOGOMETNE reprezentacije pod prijetnjom revolverom usred bijela dana oteli Range Rover Evoque!

Cijeli incident zabilježila je nadzorna kamera na ulici, a ovo je samo jedno u nizu razbojstava ovakvog tipa u Rio de Janeiru gdje otmičari vozila ne biraju žrtve koje mogu biti anonimne, ali i često dobro potkožene osobe iz sportskog i javnog života
 Youtube screenshot

Golman brazilske reprezentacije i kluba Botafogo Jefferson de Oliveira Galvao doživio je iznimno neugodno iskustvo ovaj tjedan kada su mu ulični razbojnici pod prijetnjom vatrenim oružjem usred bijela dana u Rio de Janeiru ukrali Range Rover Evoque. Oliviera je bio na putu za trening kada se ispred njega zaustavio automobil iz kojeg su izašla trojica naoružanih mladića koji su pištoljima zaprijetili poznatom golmanu. Jefferson je bez oklijevanja odlučio poslušati naoružani trojac te je s rukama u zraku bespomoćno gledao kako odlaze u njegovom limenom ljubimcu.

Cijeli incident je snimila nadzorna kamera na ulici, što je olakšalo istragu policiji. Kako navodi "The Sun", britanski terenac je pronađen isti dan, no otmičari su vjerojatno pobjegli prije dolaska policije tako da još nisu iza rešetaka...Oliviera se nakon incidenta oglasio na društvenim mrežama gdje je ukazao na rastući problem razbojništva na ulicama Rio de Janeira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:10