BUKTINJA NA BENZINSKOJ

VIDEO: HEROJ ILI ZLOČINAC? Toyotom Land Cruiser odgurao automobil u plamenu s benzinske postaje!

Dok jedni slave vozača kao heroja, drugi ističu kako je automobil koji se zapalio bio dovoljno udaljen od samih spremnika goriva, a uz to smatraju kako je potez bio nepromišljen
 Liveleak

Zamislite situaciju: nalazite se na benzinskoj postaji na kojoj je planuo automobil i postoji šansa da će ubrzo doći do eksplozije. Većina ljudi u tom bi trenutku počela bježati s benzinske postaje, no vlasnik ove Toyote Land Cruiser u Saudijskoj Arabiji imao je drugačiju ideju. On je sa svojim terencem odlučio pogurati automobil u plamenu kako bi ga udaljio od same postaje. Pritom je oštetio svoj masivni SUV, a u pothvatu mu se zapalila i guma. Kada je odgurnuo automobil dao se u "bijeg" s postaje, izvevši pritom spektakularno skretanje pod ručnom.

Na internetu su se odmah pojavili različiti komentari vezani uz ovaj potez. Dok jedni slave vozača kao heroja, drugi ističu kako je automobil koji se zapalio bio dovoljno udaljen od samih spremnika goriva, a uz to smatraju kako je potez bio nepromišljen budući, osim što je pomaknuo automobil za tek nekoliko metara također riskirao da zapali svoj Land Cruiser, što je moglo dovesti do još gorih posljedica...Što mu je točno bilo u glavi i kako je cijela situacija na kraju završila nije poznato, no u videu pogledajte ovaj prilično potez:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:17