PRONAĐENO BLAGO

VIDEO: KAKVO OTKRIĆE! Kolekcija od 300 klasika godinama skupljala prašinu, a modeli poput Ferrarija i Mercedesa do Dodgea uskoro kreću na restauraciju

 
 Youtube screenshot

Ovih dana YouTubeom je počeo kružiti video po mnogima jedne od najimpresivnihih kolekcija automobila.

Naime, na snimci se može vidjeti čak 300 modela, većinom klasika koji su nažalost desetke godina skupljali prašinu. Ipak, sada je, kako navodi vlasnik, došlo vrijeme za prodaju.

Upravo iz tog razloga odlučio je javnosti predstaviti kolekciju koja je dosad bila dobro skrivena.

Youtube screenshot

Neki od modela gotovo su 40 godina "skupljali" prašinu, a među njima je i milijun funti vrijedan Bizzarrini P538, jedan od samo dva izrađena za natjecanje na Le Mansu.

Upravo će spomenuti model prvi ići na proces "detailinga" koji će odraditi AMMO NYC koji su i dobili dopuštenje vlasnika da snime kolekciju.

Od kultnih serijskih modela, preko trkaćih automobila i modela koji su bili "zvijezde" filmova pa sve do motocikala i pojedinih dijelova automobila, moramo priznati kako je ovo usitinu jedna od najimpresivnijih kolekcija ovog tipa na svijetu, a sve detalje pogledajte u videu:

Vlasnik kolekcija sada je spreman za prodaju većine automobila, a prije toga će proći kroz proces "detailinga" i po potrebi restauracije, a ne sumnjamo kako će vrlo brzo naći kupce za ovakve kultne modele...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:03