INCIDENT U SAN FRANCISCU

VIDEO: LJUBOMORA ILI ČIN LUĐAKA? Pretrčao čovjeku preko Aventadora SV pa dobio batine

U drugom dijelu video isječka mladić ponovo pokušava skočiti na automobil, ovaj put na stražnji spojler, no vlasnik ga uspijeva oboriti na zemlju
 Youtube screenshot

Vlasnici supersportskih automobila nerijetko su izloženi ljubomornim ispadima pojedinaca, a upravo je to na svojoj koži osjetio vlasnik ovog Lamborghini Aventadora SV. Na internetu je naime osvanuo video u kojem najvjerojatnije ljubomoran i iznerviran pojedinac pretrčava preko njegove pola milijuna dolara vrijedne jurilice. Iako točne okolnosti ne znamo, u početku videa može se vidjeti kako je vlasnik već izvan vozila i očito raspravlja s mladićem koji u tom trenutku odlučuje "pretrčati" preko Aventadora.

Što god da je tome prethodilo, ovakav potez ni u kojem slučaju nije opravdan. Vlasnik kreće u potjeru no ubrzo odustaje, ali priča tu ne staje... Naime, u drugom dijelu video isječka mladić ponovo pokušava skočiti na automobil, ovaj put na stražnji spojler, no vlasnik ga uspijeva oboriti na zemlju. Nakon naguravanja i kratke tučnjave mladić ostaje na zemlji iako nije vidljiv nijedan udarac koji bi ga mogao nokautirati. Vlasnik Aventadora SV u tom trenutku ulazi u auto i nastavlja svojim putem. Pogledajte kako je cijela situacija izgledala:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:49