SHOPPING IZ SNOVA

VIDEO: Milijarder iznajmio cijeli shopping centar, po njemu se vozio u svom Aston Martinu te u miru kupovao luksuznu robu!

 

Odlazak u shopping centar za prosječnog čovjeka znači gužvanje među ljudima, pronalazak mjesta u parkingu garaže i najčešće (pre)dug boravak u nekom od dućana. Ipak, za ovog milijardera iz Saudijske Arabije ta radnja izgleda potpuno drugačije. On je naime odlučio da prilikom kupnje želi privatnost i mir, a pritom mu se nije dalo niti hodati po centru. Što je napravio kako bi to ostvario? Unajmio je cijeli shopping centar Al Qasr Mall u Riyadhu, a najluđe od svega jest što je pritom kroz centar vozio svoj Aston Martin Rapide.

Na Twitteru je osvanuo i video s nadzornih kamera na kojem možete vidjeti Aston i milijardera kojeg vozi privatni vozač. Iako u svom vlasništvu vjerojatno ima još mnoštvo superautomobila, Rapide je s prtljažnikom između 317 i 886 litara vjerojatno je bio jedan od najpraktičnijih modela u garaži i u kojeg stane najveći broj vrećica s luksuznom robom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:04