NOVI VIDEO POZNATOG DRIFTERA

VIDEO: NAJNOVIJA VRATOLOMIJA Kena Blocka uz rub litice u Fordu Fiesti sa 600 KS oduzima dah!

"Terrakhana" obiluje skokovima i driftanjem po pijesku uz rub litice,a navodno je riječ je prvom od nekoliko nadolazećih video isječaka te vrste...
 Youtube screenshot

Ken Block je svima dobro poznat po svojim drifterskim video isječcima, a sada je izašao novi nastavak pod nazivom "Terrakhana: The Ultimate Dirt Playground". Poznati vozač i drifter ovaj je put za mjesto svojih ludorija odabrao pustinju Swing Arm City u saveznoj državu Utah. Dosadašnji nastavci popularne Gymkhane bili uglavnom snimani na asfaltu, a novi nastavak upravo zbog neprohodnog pješčanog terena dobiva naziv "Terrakhana".

Youtube screenshot

Tako je Ken Block sa svojom Ford Fiestom ST RX43 koja ispod poklopca ima 2,0-litreni EcoBoost motor napucan na 600 KS i 650 Nm odlučio prirediti gledateljima spektakl. Kako sam kaže, pješčani teren oduvijek mu je bio omiljena podloga te je iznimno sretan što je uspio realizacirati ovoaj projekt sa svojim sponzorima. U "Terrakhani" vas tako čeka driftanje po pijesku uz rub litice, skokovi i mnoštvo prašine, a navodno je riječ je prvom od nekoliko nadolazeći klipova te vrste. Nakon gledanja možemo zaključiti kako je riječ i o jednom od najekstremnijih i najluđih pothvata Kena Blocka, pa se veselimo novim nastavcima. Pogledajte kako to majstor radi:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:00