NOVI VIDEO POZNATOG DRIFTERA

VIDEO: NAJNOVIJA VRATOLOMIJA Kena Blocka uz rub litice u Fordu Fiesti sa 600 KS oduzima dah!

Youtube screenshot

"Terrakhana" obiluje skokovima i driftanjem po pijesku uz rub litice,a navodno je riječ je prvom od nekoliko nadolazećih video isječaka te vrste...

Ken Block je svima dobro poznat po svojim drifterskim video isječcima, a sada je izašao novi nastavak pod nazivom "Terrakhana: The Ultimate Dirt Playground". Poznati vozač i drifter ovaj je put za mjesto svojih ludorija odabrao pustinju Swing Arm City u saveznoj državu Utah. Dosadašnji nastavci popularne Gymkhane bili uglavnom snimani na asfaltu, a novi nastavak upravo zbog neprohodnog pješčanog terena dobiva naziv "Terrakhana". 

Youtube screenshot
 

Tako je Ken Block sa svojom Ford Fiestom ST RX43 koja ispod poklopca ima 2,0-litreni EcoBoost motor napucan na 600 KS i 650 Nm odlučio prirediti gledateljima spektakl. Kako sam kaže, pješčani teren oduvijek mu je bio omiljena podloga te je iznimno sretan što je uspio realizacirati ovoaj projekt sa svojim sponzorima. U "Terrakhani" vas tako čeka driftanje po pijesku uz rub litice, skokovi i mnoštvo prašine, a navodno je riječ je prvom od nekoliko nadolazeći klipova te vrste. Nakon gledanja možemo zaključiti kako je riječ i o jednom od najekstremnijih i najluđih pothvata Kena Blocka, pa se veselimo novim nastavcima. Pogledajte kako to majstor radi:

 

Izdvajamo

Iz drugih medija