"NIKAD UDAREN, PRILIKA"

VIDEO: OD TOTALKE DO MINT STANJA! Pogledajte kako se u opskurnoj garaži slaže razbijeni skupocjeni BMW Serije 7

Na Youtubeu je osvanuo novi uradak ruskog mađioničara za lim Artura Tussika koji razbijene aute "vraća iz mrtvhih" do mint stanja
 Youtube screenshot

"Majstor za lim", ruski autolimar Artur Tussik objavio je novi video u kojem popravlja već otpisanu BMW Seriju 7. Kao što možete vidjeti sa slika i na videu, automobil je bio u potpunosti razbijen, karoserija je uništena ali to nije ništa za ruskog majstora.

Foto: Youtube screenshot

On je naime u svom 20-minutnom videu pokazao kako od automobila koji je imao totalku doći do primjerka koji izgleda kao da je tek izašao iz salona. Pritom se koristio različitim metodama popravljanja, između ostalog koristio je i, kako ih on naziva "donor dijelove karoserije" sa drugog modela. Cijeli proces trajao je 27 dana od kojih mu je 15 trebalo za limariju, a 12 dana za lakiranje. Iako automobil na kraju izgleda kao nov, iz videa se može vidjeti kako je zbog načina popravka struktura izgubila čvrstoću. Ostaje pitanje hoće li "mađioničar" iz Rusije kupcu naglasiti da je automobil bio uništen, ili će to prešutiti i zaraditi pozamašan iznos. Naravno, ovaj video još jednom podsjeća kako treba biti oprezan kod kupnje rabljenog, budući da je lako moguće da je nakon ovog automobil osvanuo na oglasniku uz dobro poznate epitete: "Nikad udaran, prvi lak, vozio stariji gospodin s kraćom desnom nogom, nikad stisnuo gas do poda" odlična prilika..."

Pogledajte ruskog majstora u akciji:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 23:03