PRISJEO MU ODMOR

VIDEO: PARKIRAO LUKSUZNI MERCEDES NA OBLIŽNJOJ NJIVI DA NE BI HODAO DO PLAŽE Onda ga je stigla odvratna, 'smrdljiva' kazna...

 
 Twitter screenshot

Ono što je trebalo biti lijep vikend na plaži za jednog vlasnika Mercedesa C-klase, završilo je kao pravi nered i to doslovno. Naime, kako ne bi daleko pješačio do plaže vlasnik Mercedesa je jednostavno parkirao automobil na njivi lokalnog zemljoradnika, u blizini atlantske obale u okrugu Cornwall u Engleskoj.

Razljućen prizorom crnog skupocjenog Mercedesa na njegovoj njivi, vozač traktora prekrio je cijeli automobil gnojem i sve je snimio mobitelom, a snimku je objavio na društvenim mrežama.

"Plaža je danas lijepa i puna ljudi, pretpostavljam da su svi distancirani. Takva je gužva da je netko odlučio parkirati na mojoj njivi ", može se čuti farmera iz videa čiji je klip na Twitteru viđen gotovo 875.000 puta.

"Evo, skoro sam završio prijatelju. Nadam se da ćeš se jednako zabaviti perući svoj automobil kao što sam se ja zabavio "bojeći" ga", govori vozač traktora.

Vlasniku crne C-klase sigurno će trebati dobar detailing nakon ovog, a i politura, posebice ako je automobil nekoliko sati ostao na suncu.

Videozapis je na društvenim mrežama pogledalo tisuće ljudi, a mišljenja su podijeljena. I dok mu jedni čestitaju i sugeriraju da je trebao blokirati Mercedes da nekoliko dana ne može izaći s njive, ima i kritika i čuđenja s komentarima poput - "čini se da ni prokleta virusna situacija nije promijenila neke ljude na bolje".

Koje je vaše mišljenje o ovom postupku?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:22