DOBIO 15 MJESECI ZATVORA

VIDEO: Pogledajte 15-minutnu filmsku potjeru za mladićem u ukradenom Audiju A4 koja pukom srećom nije završila s ljudskim žrtvama!

 

Na YouTubeu je osvanuo video nevjerojatne 15-minutne potjere za 22-godišnjim Christopherom Khalfanom koji je vozio ukradeni Audi A4. Sve je počelo kada je policijski automobil odlučio zaustaviti spomenuti automobil na obilaznici. Budući da je automobil ukraden, a Khalfanu je pritom već bila oduzeta vozačka od prije, on je odlučio krenuti u bijeg. I to kakav! Vrlo brzo završili su u centru Heanora i tada stvari postaju poprilično opasno. U nekim trenucima brzina je bila i 160 km/h, dok je na prometnim cestama mjesta u suprotnom smjeru jurio preko 100 km/h i time ugrozio stotine vozača, budući da je cijela potjera trajala 15 minuta. U jednom trenutku vozač ukradenog Audija zabio se u Audi TT koji se kretao svojom trakom. Iako je tada izgledalo kao da će ga policija uhititi, Khalfan je uspio odjuriti dalje. Ipak, koju minutu kasnije put su mu prepriječili kamioni, a policija ga je vrlo brzo uhvatila. Na snimci se vidi kako je pritom u autu bilo još putnika.

Ovaj incident dogodio se 21. siječnja, a presuda je već izrečena. Sudac John Burgess rekao je kako slučaj "ne može biti gori". Osim što je 15 minuta ugrožavao živote ostalih sudionika u prometu, oglušio se na policijske sirene, a uz sve to kod sebe nije imao vozačku budući da mu je ista oduzeta prošle godine. Stoga mu je sudac odlučio dodijeliti 15 mjeseci zatvora, dok će vozačku dobiti za 2 godine i 7 mjeseci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:17