KUD GA JE VRAG NOSIO?

VIDEO: POGLEDAJTE DRAMATIČNE KADROVE S POZNATOG SKIJALIŠTA. Mercedesovim 6X6 monstrumom zapeo u snijegu, nije ga spasio ni ratrak!

"Incident" se dogodio na popularnom talijanskom skijalištu Cortini d'Ampezzo, a vlasniku je ubrzo u pomoć stigao i vozač ratraka... Kako je izgledao (neuspješan) pokušaj izvlačenja pogledajte u videu...
 Instagram screenshot

Monstruozni Mercedes-AMG G63 6X6 s tri osovine mnogi smetaju nezaustavljivim. Ipak, ova snimka dokazuje da ponekad čak i monstrum poput ovog kojeg pogoni 5,5-litreni V8 bi-turbo motor od 544 KS može biti zaustavljen. U konkretnom slučaju vlasnik je očito precijenio mogućnosti svog terenca te je u mećavi na skijalištu Cortina d'Ampezzo zapeo u snijegu. U pomoć je pristigao i 450 tisuća eura vrijedan ratrak koji inače uređuje staze popularnog skijališta, no čak ni taj monstrum nije uspio izvući njemačkog terenca. Vlasnik je nekoliko sati kasnije objavio sliku na kojoj se vidi da je na kraju uspješno izvadio Mercedes, a pretpostavljamo kako su on i prijatelji morali zasukati rukave i lopatama maknuti snijeg oko kotača. Pogledajte kako je cijeli ovaj pothvat izgledao:

A post shared by Greg B. (@gregb.23) on

Inače, vlasniku vožnja po neporohodnom terenu nije strana što pokazuje ovaj video:

A post shared by Greg B. (@gregb.23) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:23