MLATARAO SURLOM

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO se pomahnitali slon dohvatio skutera i rikši pa napravio dar-mar!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2017. u 22:24

Youtube screenshot

Slonovi nisu rijetka pojava na indijskim festivalima kao ni u prometu gdje moraju egzistirati s ostalim vozilima pokretanim na naftu. Ponekad, to i ne završi baš najbolje, kao na ovom festivalu u Indiji

Premda djeluje mirno i sa svojim sporim pokretima se ne doima kao opasnost, očigledno, treba se ipak paziti i ne naljutiti slona. Jer kada pomahnita, ovoj jednoj od najvećih i najsnažnijih životinja na planeti ne želite se naći na putu. Uvjerili su se u to i ljudi na jednom lokalnom festivalu u južnoj indijskoj pokrajini Kerala.

Tamo se, naime, slon oslobodio lanaca i počeo hvatati surlom i uništavati kljovama sve pred sobom. Navodno nije rijetkost da se slonovi u Indiji dohvate svega oko sebe kada su srditi, a u ovom su slučaju stradali bicikli, mopedi, motocikli, rikše pa čak i motorne trokolice koje je slon imena Devidsan lomio i razbacivao uokolo kao da su od papira. Pritom čekajući da se smiri, dvojica na njegovim leđima jednostavno su mu pustili da si da duši oduška u strahu za vlastiti život, baš kao i svi ostali sudionici festivala koji su se našli u blizini.

 

Izdvajamo

Iz drugih medija