DRAMA U HOLLYWOODU

VIDEO: POPUSTILI MU ŽIVCI Kamionetom oštetio BMW od 100.000 dolara i pobjegao. Vozač Sedmice ga je sustigao i krenuo se sumanuto zabijati u pick-up!

Nakon što ga je vozač u Fordu okrznuo i pobjegao, vlasnik BMW Serije 7 odlučio krenuti u nevjerojatan osvetnički pohod!
 Instagram screenshot

U prometu se svakodnevno suočavamo s nizom stresnih i iritantnih situacija, pa je zato uvijek bitno imati „hladnu” glavu i ne reagirati na stvari koje ne možemo promijeniti.

Ipak, kada živci krenu raditi može se dogoditi svašta, a tome svjedoči ovaj nevjerojatan slučaj iz Los Angelesa.

Instagramom je krenulo kružiti nekoliko snimaka na kojima se vidi incident u kojem je glavni akter ljuti vozač BMW Serije 7!

On je naime u Los Angelesu, točnije u kvartu North Hollywood odlučio „uzeti pravdu u svoje ruke”, i to na potpuno krivi način. Krenimo redom: prema komentarima na društvenim mrežama, sve je krenulo kada je vozač Forda F-150 pick-up udario BMW Seriju 7 u prometu, a umjesto razmjene podataka, odlučio je pobjeći.

I dok bi u tom trenutnu logičan potez vozača BMW-a bio poziv policiji, on se odlučio na potjeru.

Ubrzo je sustigao vozača u Fordu, a tada je krenuo u „policijski manevar” rotiranja Forda u vožnji.

Naguravanje automobilima (točnije, zabijanje BMW-a u Ford) je potrajalo neko vrijeme, a sve usred prometne ulice pa je tako pravo čudo da nitko nije ozlijeđen. Pogledajte nekoliko videa s lica mjesta:

Na mjesto incidenta brzo je došla policija koja je uhitila vozača BMW-a protiv kojeg je podignuta optužnica za napad smrtonosnim oružjem!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:17