ZAOKRET U DIZAJNU

VIDEO RENDER: Ovako bi mogla izgledati nova generacija Mercedesove S-klase!

 
 3D Nori Youtube screenshot

Zanimljiv video render osvanuo je nedavno na YouTubeu, a prikazuje kako bi mogla izgledati nova generacija S-klase. Podsjetimo, aktualni model na tržištu je od 2014. godine, a 2017. godine predstavljena je i osvježena verzija. Ipak, uskoro dolazi vrijeme za novu generaciju, a Mercedes ju trenutno naveliko testira, doduše uz kamuflažne folije. Ipak, prema slikama takvog maskiranog modela te uzimajući u obzir novi dizajnerski smjer Mercedesa, grafički dizajneri napravili su simulaciju nove generacije, a kako izgleda možete pogledati na videu:

Prednji dio krasi masivna prednja maska i novi oblik LED svjetala koja dizajnerski prate svjetla s ostalih novi Mercedesovih modela, prije svega CLS-a. Pogled na stražnji dio otkriva neobična linije i nova svjetla koja su napravljena prema špijunskim fotografijama, tako da je moguće da ćemo sličan oblik vidjeti i na serijskom modelu.

Motor1.com

Što se tiče unutrašnjosti, i ovdje su stvari djelomično poznate, budući da su fotografi uspjeli uhvatiti i taj detalj. Ljubitelji zaslona osjetljivih na dodir doći će na svoje: uz digitalni zaslon ispred vozača (vjerojatno još veći nego sada), na središnjem dijelu nalazi se golemi zaslon koji podsjeća na one s laptopa.

Novu S-klasu pod maskirnom folijom moguće je i pogledati u akciji na Ringu gdje je uhvaćena prije nekoliko dana:

Model će nositi kodno ime W223, a motori bi trebali dobiti i mild hibridnu tehnologiju. U svakom slučaju, više detalja bit će poznato dogodine kada bi sedma generacija trebala ugledati svjetlo dana...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2022 04:08