VJENČANJE IZ SNOVA

VIDEO: SRETNO MLADENCI! Iz crkve uskočili direktno u Mercedesov bolid za DTM!

I dok se u današnje vrijeme mladenci na svadbama najčešće voze u limuzini, testni vozač Mercedesa Maro Engel imao je drugačiji plan. Njega i njegovu novu ženu ispred crkve je čekao Mercedes-AMG C 63 DTM s kojim su se provozali po idličnom talijanskom gradu Marciana Marina
 Mercedes

Maro Engel testni je vozač Mercedesa koji se ove godine vratio u DTM prvenstvno u kojem brani boje Mercedesovog tima. Osim povratka u trkaći automobil, ova godina za njega je posebna i zato što se oženio. A to vjenjčanje bilo je san snova svakog automobilskog entuzijasta, a posebno onih koji vole Mercedese. I dok se u današnje vrijeme mladenci na svadbama najčešće voze u limuzini, Engel je imao drugačiji plan. Njega i njegovu novu ženu ispred crkve je čekao Mercedes-AMG C 63 DTM s kojim su se provozali po idličnom talijanskom gradiću Marciana Marina.

Foto: Mercedes

"Ovo je nevjerojatno iskustvo i zahvalan sam Mercedesu na ovoj prilici", izjavio je Engel nakon vjenčanja i avanture u bolidu. Iza ovog pothvata stoji upravo njegov tim koji je sve to i predložio te transportirao automobil do romantičnog talijanskog gradića. A kako je na sve to reagirala Engelova bolja polovica? Kao što možete vidjeti sa slika i videa, nije skidala osmjeh sa lica. Ulazak u bolid zadavao joj je male probleme, ali uz pomoć svog muža uspjela se smjestiti. Na samom vjenčanju bio je i Nico Roseberg, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:32