VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

VIDEO: VOZAČ AUDIJA RS3 brzinom od 200 km/h sletio s ceste i čudom preživio!

Ova nesreća dogodila se u Belgiji na mjestu nekadašnje trkaće staze koja je danas javna površina po kojoj je dozvoljeno voziti (slično kao dionica popularne staze u Le Mansu), pa neki vozači očito imaju potrebu isprobati granice svojih automobila što je u ovom slučaju umalo završilo kobno...
 Youtube screenshot

Vožnja na rubu mogućnosti po cesti koju ne poznajete može biti iznimno opasna, a u to se uvjerio ovaj nepromišljeni vozač Audija RS3. Kao što možete vidjeti na videu, on je svoju jurilicu, prethodnu generaciju Audija RS3, odlučio isprobati na nesvakidašnjoj cesti u Belgiji koja je nekad bila trkaća staza Chimay Street. Staza je bila korištena za utrke između 1929. i 1972. godine, nakon čega su zbog sigurnosnih razloga utrke otkazane, a staza skraćena za potrebe utrka motocikala.

Budući da je staza danas zapravo javna površina po kojoj je dozvoljeno voziti (slično kao dionica popularne staze u Le Mansu), neki vozači očito imaju potrebu isprobati granice svojih automobila (i svojih vozačkih vještina), pa je tako vozač sa snimke tako je na ravnom dijelu postigao brzinu od 200 km/h, ali očito nije znao da mu slijedi raskrižje, znak stop i skretanje za 90 stupnjeva. Sama nesreća izgledala je strašno, a vozač i suvozač imaju velike sreće što su preživjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:20