SVAKA ČAST!

VIDEO: ŽENA ZAVRŠILA POD KOTAČIMA TERENCA NAKON ŠTO JU JE UDARIO NA ZEBRI Pogledajte spontanu ljudsku reakciju slučajnih prolaznika!

 
 Twitter screenshot

Video snimljen na ulicama New Yorka pokazuje veliku ljudsku gestu prolaznika koja potpuno pobija uobičajene stereotipe o tome kako vam u tom gradu nitko neće pomoći jer svatko gleda svoja posla.

Naime, kako javlja New York Daily News. vozač velikog SUV-a Mercedesa GLE kod skretanja je udario pješakinju koja je prelazila pješačkim prijelazom te je uslijed toga nesretna žena završila zarobljena ispod terenca.

S obzirom na to da je vozač nakon toga naglo zakočio, to je uzrokovalo još nekoliko manjih sudara automobila iza Mercedesa. U tom trenutku panike, nevjerice i kaosa, žena pod kotačima započela je zapomagati, a kako pokazuje video s lica mjesta postavljen na jedan Twitter profil, slučajni prolaznici koji su se našli u blizini odmah su reagirali.

Njih desetak, naime, snagom vlastitih mišića uspelo je podići vozilo teško dvije tone kako bi izvukli ženu ispod kotača.

Srećom, neimenovana pješakinja završila je samo s lakšim tjelesnim ozljedama, a koju su proje dolaska hitne pomoći neki od pomagača s lica mjesta prevezli su je u obližnju bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:13