BIZARNO

VLASNIK OSTAO ZBUNJEN: na električnom Audi e-tronu pojavio se podsjetnik za zamjenu ulja! Evo o čemu je riječ...

 
 Electrec

Električni automobili trebali bi biti kudikamo jednostavniji za održavanje od klasičnih benzinaca i dizelaša. Jedna od prednosti koje imaju vlasnici istih je izostanak zamjene ulja. Ipak, potpuno električni Audi e-tron svog je vlasnika upozorio da na 10.000 milja mora odraditi promjenu ulja. Poruku upozorenja vlasnik Carey Trost je uslikao i poslao portalu Electrek koji je prenio cijelu priču. O čemu je točno riječ? Naravno, do zamjene ulja neće doći, a poruka je ovdje jednostavno zato što nepažnjom upozorenje nije isključeno iz popisa obavijesti koje automobili daju svojim vlasnicima.

Electrec

Electrek nadalje navodi kako je nekoliko vlasnika imalo isti „problem”, a Audiju su vrlo brzo poništili upozorenje koje se zabunom našlo u električnom modelu, iako je namijenjeno samo benzincima i dizelašima (te, naravno, hibridima).

Carey Trost koji je poslao sliku upozorenja naglasio je kako je iznimno zadovoljan sa e-tronom, no smatra da ovako rani prvi servis električnom automobilu jednostavno nije potreban budući da, za razliku od benzinaca i dizelaša, ne treba zamjenu ulja, zbog koje se, prema njegovom viđenju stvari, isti u principu i radi...

Izvor: electrek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:14