OPET NA TRŽIŠTU

ŽELITE KUPITI ELEANOR? NEMA PROBLEMA! Američka kompanija će ovaj kultni Ford proizvesti za vas po cijeni od 156.000 eura!

Kao osnova se uzima Ford Mustang Fastback iz 1967. ili 1968. godine, a većina dijelova je izmijenjena. Za pogon se ugrađuje Roush V8 motor, a kupci mogu birati između verzija od 430 KS do 750 KS.
 Fusion Motor

Iako je od filma "Nestali za 60 sekundi" prošlo gotovo 18 godina, svi mi koji smo ga gledali i danas se sjećamo legendarnih scena jurnjave s posljednjim automobilom na popisu za krađu: Fordom Mustangom Eleanor. Kompanija Fusion Motor objavila je kako je osigurala prava za proizvodnju službenih licenciranih Eleanor Mustang Fastback modela. Direktor kompanije Fusion došao je na tu ideju, a dobra stvar bila je i ta što poznaje Denise Halicki, jednu od producentica filma "Nestali u 60 sekundi" čiji je muž režirao originalnu verziju iz 1974. godine. Prilikom obilaska radione, pala im je ideja o "oživljavanju" legende.

Foto: Fusion Motor

Tako kompanija sada kupcima nudi ovaj projekt s različitim motorima. Kao osnova se uzima Ford Mustang Fastback iz 1967. ili 1968. godine, a većina dijelova je izmijenjena. Za pogon se ugrađuje Roush V8 motor, a kupci mogu birati između verzija od 430 KS do 750 KS. Kupci također mogu birati između 5-stupanjskog ručnog mjenjača ili 6-stupanjskog automatika. Unutrašnjost je također osvježena, pa se tako nude Recaro sjedala, Auto Meter brojčanici i infotainment sustav i navigacija. Tko poželi biti vlasnik ove "reinkarnacije" morat će pričekati 6 mjeseci koliko kompaniji treba za proizvodnju jednog primjerka, a uz to će morati keširati 156.000 eura koliko iznosi početna cijena za verziju s 430 KS i ručnim mjenjačem. Tko primjerice želi spomenuti motor sa superchargerom od 750 KS, mora izdvojiti dodatnih 16 tisuća eura. Na popisu dodatne opreme nalaze se mnoge stavke, pa cijena može biti i veća od 200 tisuća eura!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:19