ANKETA

NEKA SE ČUJE I VAŠ GLAS: Koji je po vama najautomobil dvijetisuće i desetih?

 

Kao što to već vjerojatno znate, proslavu 30 godina Auto kluba prati zanimljiv izbor u kojemu se biraju najautomobili po desetljećima, podijeljeni u dvije kategorije. Prije dva tjedna startali smo s devedesetima, prvom dekadom u kojoj je izlazio Auto klub, a ovaj tjedan na redu su dvijetisućite godine. Stručni žiri sastavljen od automobilskih novinara uhvatio se zahtjevnog posla i u brdu zanimljivih modela napravio uži izbor, no vaš glas će u konačnici odlučiti pobjednike.

U prvu kategoriju smo smjestili automobile koje smo sanjali, uglavnom opake jurilice ili raskošne limuzine. Druga kategorija, pak, posvećena je automobilima koje smo vozili. Odnosno, najutjecajnijim modelima koji su obilježili određeno desetljeće. Shvaćamo da će mnogi od vas poželjeti dati glas i automobilu koji se ne nalazi u našem izboru, no jednostavno smo morali suziti broj automobila na neku razumnu mjeru.

U trećem, posljednjem nastavku pred vama je deset kandidata za izbor najboljih auta zadnje dekade tijekom 30 godina postojanja Autokluba. I ovaj put naš žiri je odredio uži izbor modela koje smo vozili i koje smo samo sanjali, a pobjednike odlučuje vaš glas.

U konačnici se tako u kategoriji “Auta koje smo vozili” nalaze se: Alfa Romeo Giulia, Dacia Duster, Peugeot 308, Suzuki Vitara i VW Passat.

S druge strane, u kategoriji "Auta koje smo sanjali" nalaze se: Alfa Romoe 4C, Audi R8, Honda Civic Type R, Subaru Impreza WRX STi, VW Golf R.

Kako bi se i vaš glas čuo trebate kliknuti za svojeg favorita u anketama:

AUTOMOBILI KOJE SMO VOZILI

AUTOMOBILI KOJE SMO SANJALI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:52