ELEKTRIČNA MOBILNOST

TVRTKA AUTOWILL Predstavlja novost u ponudi svojeg poslovanja; novi brand ASKOLL električne skutere

Električna mobilnost više nije stvar budućnosti. Ona je postala sadašnjost. Tvrtka Autowill d.o.o. 2019. godine postaje službeni zastupnik i distributer Askolla. Ponudu Askoll električnih skutera možete provjeriti u svim poslovnicama Autowilla ili na web stranici http://autowill.hr/elektricna-vozila/

Askoll ima veliko iskustvo na području elektromotora jer posjeduje preko 800 registriranih patenata iz ovog područja. Od 2015. godine tvrtka je odlučila prenijeti svoje znanje i iskustvo na vlastiti brand električne mobilnosti. Askoll je trenutno vodeći talijanski proizvođač električnih skutera i električnih bicikala. Skuter eS1 dobio je nagradu Green Prix 2015 za proizvod godine u kategoriji "mobilnost koja ne zagađuje okoliš". Predsjednik Uprave Elio Marioni kaže da je suština Askoll uspjeha u zajedničkim vrijednostima tvrtke. Oni su srž uspjeha i pokretačka snaga za postizanje zajedničkih ciljeva. U svoje proizvode uvode niz tehnoloških rješenja i procesa kako bi postigli najveće zadovoljstvo kupaca.

Zašto električna vozila?

Uštedite vrijeme i pritom trošite manje novaca

Električni skuter novi je saveznik gradskih stanovnika. Više Vam neće smetati prometne gužve ili problemi parkiranja. Nema potrebe čekati vlak ili autobus, Vaš električni skuter jamči pravu autonomiju i smanjenje vremena putovanja.

Ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva

Posebno u gradovima, gdje su parkirališta rijetka, a zrak posebno onečišćen ispušnim plinovima, električni skuteri čine ekološki prihvatljiv doprinos u smislu mobilnosti. U prosjeku, automobil emitira 164,2 grama CO2 po pređenom kilometru. Električni skuter ne emitira CO2 i troši vrlo malo struje. S druge strane, e-skuter je izuzetno tih i gotovo nevidljiv čak i za vrijeme vožnje. To povećava kvalitetu vožnje i smanjuje utjecaj na druge. Raspon vožnje električnog skutera je, s potpuno napunjenom baterijom, između 50 i 100 kilometara - i više. Ako želite igrati na sigurno, uzmite punjač za skuter i napunite bateriju na licu mjesta.

Povoljni operativni troškovi električnog skutera

Ako ste prije bili nesigurni u to je li električni skuter pravi izbor, tada bi argument o odluci kupnje e-skutera mogao govoriti u Vašu korist. Motorni skuter je opremljen klasičnim motorom s unutarnjim izgaranjem koji ima visoku potrošnju. Međutim, e-skuter se potpuno napaja električnom energijom. Za udaljenost od 100 km potrebno je oko 2 kWh. Samo treba zamijeniti gume s vremena na vrijeme. Međutim, to ne uzrokuje neočekivano visoke troškove.

Potrebno je znatno manje održavanja

U principu, možete usporediti održavanje e-skutera s biciklom. S vremena na vrijeme možete vidjeti je li lanac još uvijek na mjestu i jesu li pedale čvrste. Mnogo više truda nije potrebno niti s e-skuterom. Redovito provjeravajte rad akumulatora i kotača. Općenito, skuter ima nekoliko pojedinačnih, ugrađenih dijelova i stoga je i trošenja istih, vrlo malo.

Velika zabava i uživanje u vožnji

Zadovoljstvo u vožnji zasigurno nije prekratko za električne skutere. Osigurano je snažnim motorom. Različite verzije skutera su zabavne. Od retro dizajna do futurističkog, sve je dostupno. Svaki kupac će pronaći omiljeni skuter, bilo da kupuje dječji električni skuter ili da kupuje električni skuter za odrasle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:13