POGLEDAJTE VIDEO

Mat Watson je Bugattijem Chironom prošao kroz ‘Drive-Thru’, evo kako je prošla ta ‘avantura‘

Ispada da mu je bilo potrebno više uputa i smjernica za vožnju kroz "Drive-Thru" nego kroz neke off-road staze

Bugatti Chiron

 YouTube Screenshot

Proces naručivanja obroka u McDonaldsovom “Drive-Thru-u” u Francuskoj pokazao se teškim zadatkom ako u cijelu priču dodate Bugatti Chiron. Videozapis kojeg je snimio Carwow savršeno prikazuje nešto o svakodnevnom korištenju super automobila.

Youtube zvijezdi Car Wowa voditelju Matu Watsonu u svemu pomaže Andy Wallace, Bugattijev testni vozač i bivši pobjednik Le Mansa. No, ispada da je Matu potrebno više uputa i smjernica za vožnju kroz "Drive-Thru" nego kroz neke off-road staze. To se može zahvaliti Chironovoj nevjerojatnoj širini.

Nakon što je trebao platiti, Watson je morao otvoriti vrata i ispružiti se koliko može kako bi došao do prozora. Videozapis podsjeća na nešto što je Jason Cammisa rekao u svom videozapisu o Ferrariju Romi.

"Gran Turismo automobili oduvijek su označavali sportsku raskoš i udobnost. Po definiciji, u Gran Turismu, mogli biste udobno krstariti brzinom preko cijelog kontinenta, a da se ne pokvari, pregrije ili ne bude pretjerano jadan (...) što opisuje doslovno svaki automobil koji se danas proizvodi", rekao je.

Pa, gotovo svaki. Hiper automobili, nove igračke za ultrabogate, vole se zapaliti, a mogu vas dovesti u nevolje čak i kada mislite da slijedite ograničenje brzine, i učinit će vas neopravdano jadnim kada radeći nešto što bi doslovno svaki drugi automobil mogao napraviti udobno. Pretpostavljamo da zato Bugatti ima svoj restoran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:32