OPELOV VREMEPLOV

OPEL SE VRAĆA NA SCENU velikih limuzina: na Techno Classici izlaže legende od Admirala i Senatora do Insignije

Sajam Techno Classica će se održati početkom travnja (5.-11.), a očekuje se oko 210 tisuća posjetitelja iz preko 40 zemalja
 Opel

Opel je objavio kako će na 29. izdanju "Techno Classica" pokazati sve značajne modele iz posljednjih 8 desetljeća. Sve će biti odrađeno u suradnji sa Opel IG klubom koji okuplja vlasnike Opel olditimer modela. Najstariji model iz Russelsheima na ovom događanju bit će Opel Admiral iz 1937. godine, dok će najnoviju tehnologiju prikazati na novoj Opel Insignija Grand Sport. Admiral je u svoje vrijeme predstavljao vrh ponude njemačkog proizvođača, a isto se može reći i za novu Insigniju u koju Opel polaže velike nade.

Foto: Opel

Neki od modela koji će se također naći na Opelovom štandu uključuj: Kapitan iz 1956., Diplomat A iz 1968., Admiral iz 1970. te Senator A iz 1978. godine. Spomenuti Kapitan iz 1956. godine ljubilarni je primjerak kojim je Opel proslavio prozivodnju 2 milijuna vozila. Posjetitelji će tako moći vidjeti evoluciju Opel modela.

Techno Classica će se održati početkom travnja (5.-11. travnja), a očekuje se oko 210 tisuća posjetitelja iz preko 40 zemalja. Za one koji nisu upoznati s ovim događanjem, riječ je o najvećem sajmu oldtimera automobila na svijetu koje se održava u njemačkom Essenu, a proizvođači (kao što je ove godine primjer s Opelom) često na sajam dovode svoje značajne modele koji su obilježili povijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:16