MOJPOSAO.NET

ČEKA VAS VIŠE OD 40 RADNIH MJESTA, PRIJAVITE SE! Donosimo vam popis svih poslova koji se ovih dana traže u Hrvatskoj

MojPosao izdvaja ponudu poslova u Hrvatskoj i inozemstvu:

Roto dinamic vodeći je distributer svih pića i napitaka u regiji, a sada širi svoje poslovanje i ojačava svoj radni tim otvaranjem natječaja za poziciju Asistent uprave (m/ž). Od kandidata se očekuje godinu dana radnog iskustva te napredno poznavanje engleskog jezika, poznavanje uredskog poslovanja, poslovnog protokola i bontona te izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti. Na oglas se možete prijaviti do 7. siječnja.

Vicus iz Osijeka prima u stalni radni odnos tri zaštitara u odjelu unutarnje zaštite te pet pripravnika za zaštitara u odjelu unutarnje zaštite. Kandidati moraju imati licencu za obavljanje zaštitarskih poslova i uvjerenje o nekažnjavanju. Prijaviti se možete putem oglasa Zaštitar (m/ž) do 6. siječnja.

Velpro, partner za profesionalce, razvio se kao rezultat trgovačkog iskustva u veleprodaji i primjeni svjetskih standarda, tehnologija i znanja upravljanja trgovinom. Usmjeren je na ispunjavanje potreba malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora. Velpro centar u Dubrovniku trenutno zapošljava na sljedećim radnim pozicijama: Voditelj odjela (m/ž), Administrator (m/ž), Kontrolor (m/ž), Skladištar/blagajnik (m/ž) i Vozač C kategorije (m/ž). Prijave traju do 8. siječnja.

Mandis Pharm Plus iz Zagreba traži djelatnika za radnu poziciju Optometrist – voditelj optike (m/ž). Idealan kandidat je stručan, ambiciozan i komunikativan te sklon timskom radu. Radno iskustvo je poželjno. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu okolinu te kontinuiranu edukaciju. Na oglas se možete prijaviti do 8. siječnja.

Chamber Bygg građevinska je tvrtka koja u Švedskoj obavlja poslove rekonstrukcije postojećih te izgradnje novih stambenih objekata, a traži više Građevinskih radnika na završnim radovima (m/ž) u Švedskoj: soboslikara, keramičara, podopolagača, montera suhe gradnje i vodoinstalatera za obavljanje poslova adaptacije u stanovima stambenih zgrada. Poslodavac radnicima snosi trošak puta, osigurava lokalni transport te smještaj uz minimalni trošak, redovita i izuzetna mjesečna neto primanja sukladno švedskim propisima te jednom godišnje plaćeno putovanje u Hrvatsku na godišnji odmor. Poznavanje engleskog jezika nije uvjet, ali je prednost, dok je poznavanje švedskog jezika svakako značajna prednost. Poslovođe govore hrvatski jezik. Natječaj traje do 4. siječnja.

Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan je od najvećih resorta u lancu Rezidor grupe. Tražite li dinamično, motivirajuće i visoko profesionalno radno okruženje, postanite dio njihovog tima i prijavite se na neku od sljedećih radnih pozicija: Konobar (m/ž), Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Sobarica (m/ž), Čistač (m/ž), Djelatnik u praonici rublja (m/ž). Rok za prijavu je 29. siječanj.

InTech jedan je od pionira Open Access izdavaštva znanstvenih knjiga i časopisa u svijetu. Radi se o inovativnom modelu objavljivanja znanstvenih publikacija u otvorenom pristupu, u kojem je čitatelju cjelokupni sadržaj besplatno dostupan na internetu. Tvrtka trenutno traži kandidata za poziciju Upravitelj operativnih procesa izdavanja knjiga (m/ž) koja će biti zadužena za koordiniranje rada urednika i autora u pripremi knjiga iz portfelja te vođenja autora i urednika kroz proces objavljivanja te odabira i recenzije znanstvenih radova. Oglas traje do 14. siječnja.

Lafodia Hotel & Resort potpuno je renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Ako ste sposobni, fleksibilni, pouzdani i precizni u onome što radite te volite rad u timu, pridružite im se na jednoj od sljedećih pozicija: Voditelj restorana (m/ž), Voditelj bara (m/ž), Nadzornica soba (m/ž), Recepcioner (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Hostesa (m/ž), Kuhar/Chef de partie (m/ž), Pekar (m/ž), Prodavač u slastičarni (m/ž), Referent u turističkoj agenciji (m/ž), Spasioc (m/ž), Skiper (m/ž), Kozmetičar-maser (m/ž), Sobarica (m/ž). Prijave na sve oglase traju do 21. siječnja.

Grupacija Luxottica je svjetski lider u proizvodnji i prodaji naočala i optičarskih pomagala s više od sedam tisuća optičarskih radnji i trgovina u Sjevernoj Americi, Pacifičkom dijelu Azije, Južnoj Africi i Europi. Luxottica Jugoistočna Europa u Novigradu traži Trade Marketing Managera (m/ž). Poželjno je da kandidat ima dvije do tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te stručnu spremu ekonomskog usmjerenja. Natječaj traje do 10. siječnja.

Krikstudio je dinamična agencija usmjerena na grafički i web dizajn te web aplikacije, koja ostvaruje projekte s velikim domaćim i stranim tvrtkama te institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka trenutno traži Dizajnera (m/ž) s iskustvom u digitalnom dizajnu te poznavanjem mogućnosti web tehnologija. Uz kratak životopis potrebno je poslati tri rada s područja grafičkog i/ili digitalnog dizajna koja vas najbolje prezentiraju. Prijave traju do 5. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:14