NAJAVA TUI-a

HRVATSKA MEĐU NAJTRAŽENIJIM LJETNIM DESTINACIJAMA Jedan od najvećih svjetskih turoperatera povećao kapacitete za našu zemlju

 Ivo Ravlic / CROPIX

Jedan od najvećih svjetskih touroperatora TUI znatno je povećao kapacitete za ljetne programe za 2019. u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj, označivši ih kao ljetne destinacije koje putnici sve više traže, prenosi turistički magazin TTG na temelju najava iz TUI-ja.

TUI je u ponedjeljak predstavio svoj ljetni program za 2019., za koji u tom touroperatoru ističu da je najambiciozniji do sada, jer će ponuditi novih 720 tisuća avionskih sjedala, kao i 40 novih ruta te 16 novih odmarališta.

"Program ljeto 2019. proširujemo na temelju ogromne popularnosti Hrvatske, trajne privlačnosti i dosljedne u vrijednostima Grčke te preporoda Turske, a za ta tri odredišta letjet će gotovo 50 posto novih ruta", kažu iz TUI-ja.

Dodaju da će povećati i kapacitete za Tunis u 2019., ali bez velikih očekivanja.

Najavljuju i da će u 2019. iz Ujedinjenog Kraljevstva letjeti s pet novih zrakoplova, kao i da se fokusiraju na odredišta u koja putnici najviše žele putovati, a da će ljetni program za 2019. u prodaju krenuti početkom travnja ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:03