ONLINE PARTNERI

NOVA SINERGIJA Online šoping centar iMall i web izdavač Europa Digital dogovorili suradnju

Osnovan prije samo tri godine, iMall je postao jedna od najpopularnijih destinacija za šoping u Hrvatskoj, a zadnjih mjeseci bilježi 500% rasta u broju posjetitelja i obavljenih kupnji

On-line šoping-centar iMall.hr i web izdavač Europa Digital sklopili su dogovor o poslovnoj suradnji, objavljeno je jučer.

Europa Digital postaje iMall-ov ekskluzivni medijski partner. Revolucionarni on-line šoping-centar je po broju trgovina uz bok fizičkim trgovačkim centrima: ima čak 250 trgovina, a voditelji očekuju otvaranje stotina novih u idućih nekoliko mjeseci. - Trenutno je 50-ak trgovina na verfikaciji i uskoro će se pridružiti iMallu - kaže direktor i osnivač Damir Jelavić.

Oko 50.000 artikala

Svoje trgovine na iMall.hr otvorile su neke od najuglednijih tvrtki, kao Siemens, Nivea, Bosch, Pampers... iMall omogućava i svakom obrtniku i proizvođaču da besplatno otvori vlastitu trgovinu i ponudi proizvode. - Time smo došli do 50.000 artikala u ponudi, što korisnicima osigurava najbogatiji izbor u Hrvatskoj - kažu u iMallu.

Izvrsna posjećenost

Europa Digital je izdavač vodećih portala i servisa kao što su Jutarnji.hr, Gloria.hr, Sportskenovosti.hr, Autoklub.hr, OKStars.hr, Dobra-hrana.hr, Domidizajn.hr, Dosi.hr, Dodo.hr, Bestseller.hr, LikeCroatia.com, a odnednavno se u njegovoj mreži nalazi i popularni portal Net.hr. Portale Europa Digital mreže mjesečno čita više od 1,4 milijun stvarnih posjetitelja, s više od 30 milijuna posjeta svaki mjesec.

Osnovan prije samo tri godine, iMall je postao jedna od najpopularnijih destinacija za šoping u Hrvatskoj, a zadnjih mjeseci bilježi 500% rasta u broju posjetitelja i obavljenih kupnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:46