MOJ POSAO NET

POZNATI BRENDOVI ZAPOŠLJAVAJU! Pogledajte najaktualnije oglase za posao, pripremite svoje životopise i prijavite se već danas

 Colorbox

Zavirite u ponudu Virtualnih dana karijera i znanja portala MojPosao, razgovarajte s poslodavcima i prijavite se na oglas koji vas zanima!

Falkensteiner Hotels & Residences obiteljski su hotelski lanac koji obuhvaća 28 gradskih i resort hotela s 4 i 5 zvjezdica i 3 rezidencije, a svi se ističu po svojoj individualnosti. Falkensteiner hotel u Zadru trenutno traži Voditelja restorana (m/ž) s najmanje tri godine iskustva u hotelima visoke kategorije. Poslodavac nudi brojne pogodnosti, između ostalog i nastavak edukacije te odličnu radnu atmosferu i timski rad. Prijavite se na oglas do 28. listopada.

Lidl je internacionalna tvrtka koja poštuje raznolikost, a njihove vrijednosti su dinamičnost, učinkovitost i pravednost. Upravo zbog toga ova tvrtka se nalazi na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca, a trenutno traže osobu za poziciju Zamjenik voditelja trgovine (m/ž). Proučite detalje natječaja i prijavite se na oglas do 28. listopada.

Hrvatski telekom traži osobu za analizu procesa i sudjelovanje u definiranju i implementaciji informacijske arhitekture za podršku internim procesima i posebno razvoju kompanijskih on-line platformi, uključujući dizajn procesa koji je okrenut korisniku, naprednu analitiku, e2e digitalizaciju i integraciju. Želite li se prijaviti na njihov oglas za poziciju Stručnjak za E korisničko iskustvo i digitalizaciju (m/ž) proučite i ostale detalje natječaja.

Tvrtka Prostoria nalazi se u Sv. Križu Začretje, a svojim zaposlenicima nudi rad u dinamičnom okruženju mladog tima, dobre međuljudske odnose te mogućnosti usavršavanja. Trenutno je u potrazi za Direktorom proizvodnje (m/ž). Imate li završenu visoku stručnu spremu te barem pet godina iskustva na istim ili sličnim poslovima prijavite se na oglas.

PLIVA je članica Teva Grupe, najveće farmaceutske kompanije u svijetu. Temeljni cilj poslovanja tvrtke je poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim lijekovima. PLIVA svojim zaposlenicima omogućuje stalno napredovanje u okruženju koje potiče timski rad i ugodnu radnu atmosferu. Proučite uvjete natječaja i ukoliko ispunjavate uvjete prijavite se na njihov oglas za poziciju Specijalist za nabavu sa znanjem njemačkog jezika (m/ž).

AD Plastik je internacionalna tvrtka sa sjedištem u Solinu i tridesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji dijelova iz plastičnih materijala za daljnju ugradnju u automobile. Ako ste spremni za dinamičan i zahtjevan rad, marljivi, odgovorni i pouzdani te spremni pratiti brz rast tvrtke, prijavite se na njihov oglas za Rukovoditelja korporativnih komunikacija (m/ž).

Radisson Blu Resort pripada The Carlson Rezidor Hotel Grupi, jednoj od najbrže rastućih hotelskih grupacija s više od 1450 hotela u preko 450 zemalja. Uvijek je u potrazi za ljudima koji razumiju važnost svoje uloge u ispunjavanju kvalitete usluge i vrhunskog gostoprimstva, koje Radisson Blu obećava svojim gostima. Trenutno je u potrazi za Referentom komunikacije i podrške gostima (m/ž). Proučite detalje natječaja i prijavite se na oglas.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo, ali i poslodavac koji od svojih zaposlenika stvara uspješne timove. Poslove pretvara u sigurna radna mjesta, a radna mjesta u izvor zadovoljstva. Kaufland trenutno traži Voditelja sektora prehrana/svježina/blagajne (m/ž). Imate li završenu srednju stručnu spremu te odgovarajuće iskustvo na sličnim poslovima prijavite se na oglas.

Nestle je međunarodna i dobro poznata kompanija u prehrambenoj industriji. S više od 330 tisuća zaposlenika diljem svijeta, ovo je tvrtka koja potiče rast i razvoj te doprinosi osobnom i profesionalnom razvoju. Trenutno oglašavaju natječaj za Brand Managera (m/ž). Imate li barem tri godine relevantnog marketinškog iskustva te zadovoljavate ostale uvjete natječaja, prijavite se na njihov oglas već danas.

Tvrtka PAP-Promet uspješno je već dvadesetak godina prisutna u sektoru prodaje građevinskog materijala. Prateći potrebe tržišta specijalizirala se na području suhe gradnje, hidroizolacije, termoizolacije, pokrova, fasada i bazena & spa. Tvrtka se odnedavno bavi i proizvodnjom 3D zidnih pločica za interijere, a trenutno ima raspisan natječaj za Voditelja nabave (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 30. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:18