MOJ POSAO

Velika potražnja za hrvatskim brend menadžerima i medicinskim sestrama za rad u Njemačkoj

MojPosao donosi tjedni pregled poslova u Hrvatskoj i inozemstvu
 Ranko Šuvar / CROPIX

Resort Dubrovački Sunca jedan je od najvećih resorta u lancu Rezidor grupe te udaljen od Dubrovnika nepunih 11 kilometara. Trenutno traže Voditelja usluge u restoranu (m/ž), a uvjet su srednja stručna sprema, barem dvije godine iskustva na istoj ili sličnoj poziciji te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijave traju do 8. travnja.

Tvrtka Fagus traži magistra ekonomije/diplomiranog ekonomista za posao Voditelja financija i administracije (m/ž). Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet.

Končar - Institut za elektrotehniku traži osobu za dijagnostička ispitivanja transformatora i ostale elektroenergetske oprema na terenu, na pozicijiInženjer/Diplomirani inženjer elektrotehnike ispitivač (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet.

Novo Nordisk Hrvatska značajna je svjetska kompanija usredotočena na zdravstvenu skrb u području dijabetesa. Radi unapređenja poslovanja zapošljava na poziciji Stručni suradnik (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, a prijave traju do 5. travnja.

Alca Zagreb jedan je od većih distributera robe široke potrošnje, a do 9. travnja imaju raspisan natječaj za Brand managera/Voditelja robne marke (m/ž). Uvjeti su visoka stručna sprema, dvije godine iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika i rada na računalu te posjedovanje vozačke dozvole.

Alca Zagreb zapošljava i Key Account Managera/Voditelja ključnih kupaca (m/ž)koji će biti zadužen za privlačenje novih, zadržavanje postojećih i povećanje zadovoljstva ključnih kupaca iz sektora maloprodaje. Rok za prijavu je 9. travanj.

Integrafika TTŽ prima u radni odnos Offset strojara (m/ž) za rad na Heidelberg offset strojevima. Uvjet je minimalno pet godina iskustva isključivo u poslu strojara, a prijaviti se možete do 6. travnja.

Integrafika TTŽ raspisala je i natječaj za poziciju Knjigoveški radnik (m/ž). Uvjet su tri godine radnog iskustva i poznavanje rada na doradnim strojevima. Prijave traju do 6. travnja.

Za za starije i nemoćne u Njemačkoj hitno se traže angažirane Medicinske sestre/Medicinski tehničari (m/ž). Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, mogućnost napredovanja, besplatan tečaj njemačkog jezika u Hrvatskoj te pomoć prilikom preseljenja/traženja smještaja. Prijave traju do 13. travnja.

Lafodia Sea Resort na otoku Lopudu nedaleko Dubrovnika raspisuje natječaj za poziciju Sous Chef (m/f). Traži se kandidat s minimalno pet godina radnog iskustva te iskustvom nadziranja odjela s više od deset zaposlenih. Prijaviti se možete do 7. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:50