NESLUŽBENO SE DOZNAJE

KAKO JE SLOVENSKA OBITELJ PREKO NOĆI UPALA U NEVJEROJATNO BOGATSTVO? Preko Talking Toma do milijarde eura!

 OUTFIT7

Slovenski portal Finance.si prenosi nepotvrđenu informaciju da je slovenska tvrtka koja proizvodi video igre i mobilne aplikacije Outfit7 prodana za milijardu eura.

Finance.si je kontaktirao većinske vlasnike tvrtke, supružnike Izu i Sama Logina kako bi pokušao dobiti službenu potvrdu glasina o prodaju, no oni nisu odgovarali na upite.

Prema neslužbenim informacijama, kineska tvrtka Zhejiang Jinke Entertainment Culture Co. kupila je Outfit7 za milijardu eura.

Supružnici Login u svojem su vlasništvu imali otprilike 60 posto tvrtke te su zbog uspjeha tvrtke Outfit7 nekoliko godina bili na vrhu liste najbogatijih ljudi u Sloveniji.

Prodaja tvrtke Outfit7 prvi se puta u medijima spominjala u studenom prošle godine, a Zhejiang Jinke Entertainment Culture Co. je u listopadu najavio da planiraju kupiti Outfit7. Trgovanje dionicama tvrtke Outfit7 suspendirano je u utorak, piše 24ur.com.

Najpoznatiji proizvod tvrtke Outfit7 je aplikacija My Talking Tom, u kojoj igrač interaktira s virtualnom mačkom Tomom te ga kao kućnog ljubimca odgaja od mačeta pa sve do odrasle mačke.

My Talking Tom je dio je franšize igara i aplikacija Talking Tom and Friends koja broji 14 igara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:09