IMENOVANJE

Čelnik Croatia Airlinesa Jasmin Bajić izabran u Upravno tijelo ERA-e, zastupnika europske zrakoplovne industrije

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa
 Croatia Airlines

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, jučer je na mandat od tri godine izabran u upravno tijelo Europske udruge regionalnih avioprijevoznika (ERA - European Regions Airlines Association), priopćili su danas iz te kompanije.

“Izborom u upravno tijelo ERA-e Jasmin Bajić nastojat će ostvariti dodatan doprinos za hrvatsku zrakoplovnu industriju”, naveli su iz Croatia Airlinesa.

Inače, međunarodna organizacija ERA neprofitna je udruga osnovana 1980. godine i zastupa europsku zrakoplovnu industriju. Glavni je cilj ERA-e poboljšanje uvjeta poslovanja europskoga zračnog sektora, a svojim članstvom pokriva cjelokupnu avioindustriju s 50 predstavnika zrakoplovnih kompanija i 140 pružatelja usluga u zračnom prometu, uključujući proizvođače zrakoplova i motora, zračne luke, pružatelje usluga i dobavljače iz cijele Europe.

Djelujući u ime svojih članova, ERA zastupa njihove interese pred glavnim europskim regulatornim tijelima kako bi regionalni zračni prijevoz učinila još važnijim čimbenikom ekonomskog razvoja i povezivanja Europe. Također, svim svojim članovima omogućuje razmjenu informacija i iskustva uz međusobno stručno usavršavanje, a kako bi otvorila dodatan prostor u unapređenju europskoga zračnog sektora.

Croatia Airlines postao je članicom ERA-e 1. siječnja 2017. godine.

“Članstvo u ovoj udruzi dodatno podiže međunarodni ugled Croatia Airlinesa te pruža izvrsne mogućnosti da kompanija kvalitetnije odgovori na suvremene poslovne izazove”, poručili su iz kompanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:35