Mojposao

EVO KOGA POSLODAVCI TRAŽE OVOGA TJEDNA Nude se poslovi od Hrvatske do Švicarske i Irske

 Pixabay.com

Zaposlite se već ovoga tjedna uz novu ponudu oglasa na MojPosao!

Sidero Ltd. u Irskoj zapošljava Java Software Developera s trogodišnjim radnim iskustvom. Proučite detalje natječaja i prijavite se na oglas do 6. prosinca.

Tvrtka Detas iz Svete Nedjelje traži osobu za poziciju Lightning Design Consultant. Uz minimalno srednju stručnu spremu, odlično poznavanje rada na računalu i dobro znanje engleskog jezika, idealan kandidat posjeduje i vozačku dozvolu. Prijaviti se možete do 28. studenog.

Garmin Hrvatska za svoj tim u Zagrebu traži Voditelje prodaje ključnim kupcima s posebnim znanjima o primjeni uređaja za sportske aktivnosti. Uz minimalno tri godine radnog iskustva dobro će vam doći proaktivnost te vozačka dozvola.

Infosistem traži osobu za poziciju Vodećeg specijalista operativne podrške. Uvjet je minimalno deset godina radnog iskustva na sličnim poslovima, aktivno znanje engleskog jezika te visoka stručna sprema. Na oglas se možete prijaviti do 24. studenog.

Alca Zagreb jedan je od najvećih distributera robe široke potrošnje u Hrvatskoj. Na području cijele Hrvatske zapošljavaju Prodajne predstavnike, dok se za rad u Zagrebu traže kandidati za poziciju Brand manager/Voditelj robne marke i Key Account Manager/Voditelj ključnih kupaca.

Komunikativni ste, organizirani i motivirani? Timski ste igrač i volite modu? Prijavite se na oglas za Prodavača tvrtke Europa92 koja traži djelatnike za rad u Zagrebu, Svetom Križu Začretju, Rijeci, Splitu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Zadru i Dubrovniku. Rok za prijavu je 8. prosinac.

CubeServ dio je švicarske grupacije, a uz Hrvatsku i Švicarsku, CubeServ je zastupljen u Njemačkoj i Austriji. Ako želite biti dio njihovog tima, prijavite se na oglas SAP Business Intelligence konzultant za aplikacijski management/Application Management Support.

Emmezeta zapošljava u gradovima diljem Hrvatske, ali jednako tako ima natječaje raspisane za rad u Srbiji. Za rad u Hrvatskoj traže se Skladištari, Prodavači i Monteri, a cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.

Marodi tjestenina vodeći je proizvođač premium tjestenine u Hrvatskoj i rastuća hrvatska tvrtka iz Nedelišća kod Čakovca. Želite li raditi kao njihov Trgovački predstavnik na području Srednje DalmacijE, na oglas se možete prijaviti do 6. prosinca.

Tvrtka Nikas traži više zaposlenika na sljedećim radnim pozicijama: Skladišni radnik, Komercijalist prodaje, Knjigovodstveni operater – fakturist. Na oglase se možete javiti do 5. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:25